Nieuwe editie Militaire Courant verschijnt op 12 september 2022

In de september-editie van de Militaire Courant doen we verslag van een grote oefening in Duitsland, ‘Vigorous Bison‘. We zijn getuige van hoe het 45 Pantserinfanteriebataljon zich voorbereid om een verschillende mogelijk scenario’s van een toekomstig conflict met een gelijkwaardige tegenstander.

De Militaire Courant gaat ook in bezoek bij het Vfonds voor een gesprek met de directeur Lisette Mattaar. Het vfonds draagt bij aan een sterke democratische rechtsstaat en een vreedzame samenleving door het financieel ondersteunen van verschillende initaitieven.

En zoals in iedere editie hebben we aandacht voor een aantal vaste rubrieken, zoals bijvoorbeeld de Wereldkaart, ‘In bedrijf’, ‘Mijn functie’, en een column van Niels Roelen. En in iedere editie ook aandacht voor militaire boeken.

Uitnodiging tot samenwerking!

Heeft u tips of suggesties voor de redactie? Stuur dan een bericht naar redactie@militairecourant.nl Interesse in een partnership met de Militaire Courant? Of een keer incidenteel adverteren? Hierover kan Jan Louwers u meer vertellen, stuur een bericht naar jan@militairecourant.nl of bel naar +31 (0)30-2231718. 

Over de Militaire Courant

De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie. De Militaire Courant wordt verspreid via middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, musea, Defensie, veteranenorganisaties en boekhandels. Tevens is het mogelijk om een abonnement op de Militaire Courant te nemen. Kijk voor meer informatie op www.militairecourant.nl/over

Militaire Courant editie juni 2022

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.