16 maart verschijnt de nieuwe editie van de Militaire Courant

De zevende editie van de Militaire Courant verschijnt op 16 maart. In deze uitgave hebben we onder meer een interview met luitenant-generaal Wijnen, commandant landstrijdkrachten tijdens zijn bezoek aan het bivak van de kma cadetten en spraken we met D66 politica Salima Belhaj. Zij houdt zich onder meer bezig met defensie. Ook mochten we een kijkje nemen bij echos-home, ontmoetingscentra met een inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront.

De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen, waarbij bewustwording over het nut en de noodzaak van de krijgsmacht centraal staan. ‘Geen vrede zonder krachtige krijgsmacht’ stelde generaal Middendorp kort voor zijn aftreden als Commandant der Strijdkrachten. Dat is ook onze visie.

In 2020 verschijnen er vier nieuwe edities, in maart, juni, september en december. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking met en/of de advertentiemogelijkheden in de Militaire Courant? Stuur dan een e-mail naar info@militairecourant.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar interessant militair nieuws. Heeft u iets relevants gezien voor de redactie? U kunt ons bereiken via redactie@militairecourant.nl.

De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie. De Militaire Courant wordt verspreidt via middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, Defensie, veteranenorganisaties, boekhandels en musea. Kijk voor de volledige lijst met musea op www.militairecourant.nl/verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om een abonnement op de Militaire Courant te nemen.

De Militaire Courant is een uitgave van Uphill Battle Uitgevers.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram en blijf altijd op de hoogte van het laatste militaire nieuws.

Wilt u meer informatie over onze vorige edities? Klik op de omslagen hieronder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.