19 september: coachingsdag bij Stichting 2 Can Rule

De Stichting 2 Can Rule in Tiel is in een paar jaar uitgegroeid tot een volwaardige stichting die zich richt op veteranen; in het bijzonder de jonge veteraan. De leden zijn veelal jonge veteranen die onder andere gediend hebben in Bosnië, Irak, Afghanistan en Mali.

Iedere maand organiseert voorzitter Daniël Slaman (Irak- en Afghanistanveteraan) een bijeenkomst op de derde zondag om 14.00 uur. Ze komen samen in café de Boemerang, Plein 8, te Tiel. Veteranen, actief dienende militairen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Bijzonder evenement: coachingsdag
Op 19 september 2020 vindt de tweede bijzondere coachingsdag plaats. Doel is veteranen te laten kennismaken met coaching, omdat men van nature minder snel coaching aanvraagt als hulp bij bijv. terugkeer in de burgermaatschappij.
Op de eerste editie kwamen veel lovende reacties binnen. Dit jaar zijn dezelfde 4 coaches gevraagd die verschillende vormen van coaching aanbieden:

  • Paardencoaching
  • Boogschieten
  • Roofvogels
  • Identitycraft
  • Yoga (nieuw in het programma)

De coaches zijn alle bekend met veteranen, sommige hebben ook bij Defensie gewerkt. Om ervoor te zorgen dat de coach voldoende aandacht heeft voor de veteraan, wordt gewerkt met een inschrijving. Zo kan men vooraf aangeven of men één of beide dagdelen aanwezig wil zijn en aan welke coachingsvormen deelgenomen wordt.

Zie www.2CanRule.nl/coaching voor informatie rond aanmelding.

Namens de voorzitter Daniël Slaman, van harte welkom!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.