Nieuwe editie Militaire Courant verschijnt op 16 september

De vijfde editie van de Militaire Courant verschijnt op 16 september 2019. in deze uitgave geven wij onder meer een kijkje achter de schermen bij DE opleiding van Mariniers, De INSPECTEUR GENERAAL DER KRIJGSMACHT, TNO en EEN INterview met staatssecretaris Barbara Visser.

De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen. ‘Geen vrede zonder krachtige krijgsmacht’ stelde generaal Middendorp kort voor zijn aftreden als Commandant der Strijdkrachten. Dat is ook onze visie.

In 2019 verschijnen er vier edities, in februari, juni, september en december. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van samenwerking met en/of de advertentiemogelijkheden in de Militaire Courant?  Stuur dan een email naar info@militairecourant.nl.

Heeft u interessant nieuws voor de redactie? Wij zijn altijd op zoek naar interessant nieuws. De redactie is te bereiken via redactie@militairecourant.nl.

De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie. De Militaire Courant wordt verspreid via middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, musea, Defensie, veteranenorganisaties en boekhandels. Tevens is het mogelijk om een abonnement op de Militaire Courant te nemen. De Militaire Courant is een uitgave van UHB uitgevers.

www.twitter.com/militaircourant
www.facebook.com/militairecourant
www.instagram.com/militairecourant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.