30 december 2019
Ontwerp zonder titel (2)

Welkom bij de Militaire Courant!

De nieuwe editie van de Militaire Courant is verschenen!

In deze uitgave spreekt de Militaire Courant onder andere met luitenant-kolonel vlieger Ian Knight en sergeant monteur Albert over het vliegen in de F-35. De beste straaljager van dit moment is niet het enige wat naar Nederland is gehaald. In 2020 zal het Zuiderpark, Sportcampus en de stad Den Haag het middelpunt zijn van de Invictus Games. Luitenant-generaal Mart de Kruif vertelt over het organiseren van zo’n groot evenement. Daarnaast bracht de Militaire Courant een bezoek aan Defensity College en aan de Explosieven Opruimingsdienst Defensie.

De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen, waarbij bewustwording over het nut en de noodzaak van het leger centraal staan.

Kijk voor meer informatie op www.militairecourant.nl
Militaire Courant omslag december 2019

De ideale bijbaan

Zoals zoveel goede ideeën ontstond dat van Defensity College op de achterkant van een bierviltje. Hugo Goedhart, Alfred van der Klis en Erik Noordam zetten in 2016 een gewaagd plan op om het gat tussen Defensie en de maatschappij te overbruggen – door middel van studenten.
Lees meer >>
De ideale bijbaan

Vliegen met de F-35 is een teamprestatie

Vliegen met de F-35 is een teamprestatie
De beste straaljager die op dit moment beschikbaar is, daar vliegt de Koninklijke Luchtmacht nu mee. Op 31 oktober 2019 is het eerste exemplaar van vliegbasis Leeuwarden op Friese bodem geland, rechtstreeks ingevlogen vanuit de fabriek in Italië. Luitenant-kolonel vlieger Ian ‘Gladys’ Knight had de F-35 op deze maiden voyage onder zijn hoede.
Lees meer >>

Een uit de hand gelopen hobby

Frank Venus was in de wieg gelegd om het gelijknamige sloopbedrijf van zijn vader over te nemen. Toch vond hij nog de tijd om zijn eigen interesses na te jagen en richtte in 2006 zijn eigen bedrijf op: Uitgeverij Geromy.
Lees meer >>
Een uit de hand gelopen hobby

Een abonnement op de Militaire Courant?

Wilt u geen enkele editie van de Militaire Courant missen? Neem dan een abonnement en ontvang de Militaire Courant vier keer per jaar voor slechts € 12,-

Vier edities voor € 12,-

De Militaire Courant biedt militair nieuws voor een breed publiek en wordt o.a. verspreid via middelbare scholen, musea, veteranenorganisaties en boekhandels. Met een abonnement komt de Militaire Courant gewoon bij u thuis!
Be Happy

Samenwerken met de Militaire Courant

In 2020 verschijnen er vier nieuwe edities van de Militaire Courant, in maart, juni, september en december. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking met en/of de advertentiemogelijkheden in de Militaire Courant? Stuur dan een e-mail naar info@militairecourant.nl.

Volg de Militaire Courant ook op social media!

facebook twitter instagram 
Logo