Militaire Courant podcast – Vrouwen bij Defensie

Vorige week verschenen er in de media twee artikelen over vrouwonvriendelijk gedrag op de Koninklijke Militaire Academie en over twee luitenant-kolonels die Defensie na een lange werktijd teleurgesteld hadden verlaten.
Ook op de redactie spraken we over het thema vrouwen en Defensie en we kwamen tot de conclusie dat we er nog lang niet over uitgesproken zijn. Hieronder vindt u een eerste gesprek tussen uitgever Jan Louwers en redacteur Niels Roelen. Ongetwijfeld volgt er later meer.

Achterhoedegevecht van onbekende helden Militaire Courant

Vanwege de Olympische spelen houd ik de wacht voor de tv. Met een dekentje bivakkeer ik uit puur chauvinisme op de bank. Ik juich voor de Nederlandse ploegen. Mijn held, was geen Nederlander, maar een Afghaanse. Zonder dat iemand het ook maar zag voor zij een moedig achterhoedegevecht.  Column van Niels Roelen. 
  1. Achterhoedegevecht van onbekende helden
  2. Defensie helpt bij de wateroverlast in Limburg
  3. Vrouwen en Defensie hoe werkt dat?
  4. Veteraan Niels Roelen schrijft boek 'Zwarte vogel' over vriendschap
  5. Veteraan Latoya vertelt over haar Molukse overgrootvader die de reden is dat ze bij Defensie is gaan werken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.