Militaire Courant podcast – Noventas verzekeringen betrokken bij mannen en vrouwen die zich inzetten voor onze veiligheid

Noventas is gespecialiseerd in verzekeringen voor medewerkers van defensie en ander hoog risico profesionals, inclusief hun Thuisfront. Tijdens de Militaire Courant podcast spraken we met Gabri Hessels, directeur en oprichter van Noventas, over de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die zij hebben voor hun klanten.

Noventas is al jaren partner van de Militaire Courant. Kortom, alle reden om tijdens een podcast Gabri Hessels en Desiree Donkers aan het woord te laten. En er was ook een mooie aanleiding voor dit gesprek was de nominatie voor de VVP advies award die Noventas onlang mocht ontvangen.

Ook wordt er gesproken over de aandacht die Noventas geeft hun klanten, bijvoorbeeld door de steun voor de stichting Onbekende Helden.

Meer weten over Noventas? Kijk op www.noventas.nl

Beluister of bekijk de Militaire Courant podcast!

Het gesprek is zowel als podcast te beluisteren of als video te bekijken.

 Klik hieronder om de podcast te beluisteren:

Klik hieronder om de podcast te bekijken:

De Militaire Courant podcast is te beluisteren via de verschillende podcastkanalen, waaronder Spotify. Die video’s van de podcast zijn te bekijken via Youtube.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.