PERSBERICHT – Militaire Courant podcast van start met generaal Wijnen

Utrecht, 9 maart 2021 – Vandaag lanceert de Militaire Courant een nieuw initiatief: de Militaire Courant podcast. In deze eerste editie van Militaire Courant podcast spreken we met Generaal Wijnen, Commandant der Landstrijdkrachten, over corona en de Defensievisie 2035. 

Jan Louwers, uitgever van de Militaire Courant, is verheugd met dit nieuwe initiatief: ‘De redactie van de Militaire Courant heeft de afgelopen jaren verslag gedaan van allerlei soorten militair nieuws, in de papieren krant en online. Dankzij de Militaire Courant podcast kunnen we nu ook via audioberichten een breed publiek bereiken. We zijn trots dat generaal Wijnen aan de eerste editie mee wilde werken.
Het is de ambitie om iedere maand een nieuwe editie van de Militaire Courant podcast op te nemen. Naast gesprekken met interessante gasten zal de redactie ook inhaken op actuele ontwikkelingen en ruimte bieden aan discussie en verdieping.  

De Militaire Courant podcast is te beluisteren via de verschillende podcastaanbieders, zoals Spotify en Anchor. Of beluister de Militaire Courant podcast gewoon op de website van de Militaire Courant door op deze link te klikken!

Over de Militaire Courant
De Militaire Courant is een uitgave van Uphill Battle uitgevers. De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen, waarbij bewustwording over het nut en de noodzaak van de krijgsmacht centraal staan. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie. De Militaire Courant wordt verspreid via middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, musea, Defensie, veteranenorganisaties en boekhandels. In 2021 zullen er vier edities van de krant verschijnen, in maart, juni, september en december.

Eerder verschenen edities van de Militaire Courant zijn in te bekijken via issuu.com/militairecourant.

De Militaire Courant podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Noventas verzekeringen.

Uitgever Jan Louwers en generaal Martin Wijnen

De Militaire Courant podcast is powered by www.podcastservice.nl

2 gedachten over “PERSBERICHT – Militaire Courant podcast van start met generaal Wijnen

  1. Wij, ex beroeps militairen der Kon Mar en opvarenden van het bijna 70 jaar oude, nog varend actief als museum schip zijnde houten mijnenveger Ams Bernisse zijn dankbare lezers van de militaire courant.
    Onze oudste marineman aan boord is 90 jaar inmiddels.
    Vrgr Jan Vilijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.