Militaire Courant podcast – Vrouwen bij Defensie

Vorige week verschenen er in de media twee artikelen over vrouwonvriendelijk gedrag op de Koninklijke Militaire Academie en over twee luitenant-kolonels die Defensie na een lange werktijd teleurgesteld hadden verlaten.
Ook op de redactie spraken we over het thema vrouwen en Defensie en we kwamen tot de conclusie dat we er nog lang niet over uitgesproken zijn. Hieronder vindt u een eerste gesprek tussen uitgever Jan Louwers en redacteur Niels Roelen. Ongetwijfeld volgt er later meer.

Militaire Courant podcast spreekt met Admiraal Tas Militaire Courant

De Militaire Courant in gesprek met Admiraal René Tas, Commandant van de Zeestrijdkrachten in Den Helder. Eindelijk zit er weer ruimte in het budget en kan de Koninklijke Marine weer investeren. En dat is ook hard nodig, willen de Zeestrijdkrachten de uitdagingen van de toekomst aankunnen. Jan Louwers spreekt met de admiraal over de kernwaarden van de Koninklijke Marine, de internationale ontwikkelingen en waarom het zo geweldig is om bij de Marine te werken. 'Als ik 18 was, zou ik zo weer opnieuw beginnen!' De Militaire Courant heeft de afgelopen jaren een podcast opgenomen met alle commandanten van de verschillende krijgsmachtdelen. Alleen de Koninklijke Marine ontbrak nog. Maar dat gemis is nu ingevuld!
  1. Militaire Courant podcast spreekt met Admiraal Tas
  2. Militaire Courant podcast – Koninklijke Militaire School – de laatste stappen van de opleiding, de eindmars!
  3. Militaire Courant podcast met luitenant-generaal Hans Leijtens
  4. Buddycheck, Afghanistan en zingeving
  5. Achterhoedegevecht van onbekende helden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.