Nieuw bij de Militaire Courant : vacatureoverzicht!

Er is interessant en relevant werk te doen op het gebied van defensie. Daarom gaan we iets nieuws doen bij de Militaire Courant: we bieden een actueel overzicht van vacatures! In de papieren editie die vier keer per jaar verschijnt, maar ook op deze website kun je een actueel overzicht vinden van vacatures bij organisaties die actief zijn op het gebied van defensie.

Bij defensie kun je zowel als militair als als burger aan de slag. Maar er zijn ook heel veel bedrijven en organisatie waar interessant werk te doen is.

Klik hier om naar de vacaturepagina te gaan.

Wilt u een vacature plaatsen op de website van de Militaire Courant en/of in de papieren editie? Stuur dan een email naar info@militairecourant.nl

Over de Militaire Courant

De Militaire Courant biedt militair nieuws voor iedereen. We besteden aandacht aan allerlei onderwerpen die met defensie te maken hebben. Zo is er aandacht voor de verschillende onderdelen van de krijgsmacht, maar ook voor organisaties en bedrijven die actief zijn op het gebied van defensie. De doelgroep is breed: jongeren vanaf 15 jaar, veteranen, actief dienenden en iedereen die geïnteresseerd is in informatie over defensie, of het nu gaat om geschiedenis, politiek of materieel.

De Militaire Courant is mede mogelijk gemaakt door Noventas verzekeringen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Noventas-logo.jpg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.