Nieuw bij uitgeverij Kompas: First Responder

Promotiebericht

Vorige week verschenen en al op de advertentiepagina te zien in de maart-editie van de Militaire Courant: First responder van Renaldo Ishaak.

Op Koninginnedag 2009 is marechaussee-biker Renaldo Ishaak als eerste ter plaatse zodra de zwarte Suzuki Swift na zijn dodelijke rit crasht tegen ‘De Naald’ in Apeldoorn. Ishaak weet direct: dit is een aanslag. De moordmachine blijkt achteraf geen explosieven te bevatten, maar de dodelijke daad is wel een tijdbom…

Open en eerlijk vertelt Ishaak over de impact die de aanslag op Koninginnedag op hem had; op de mens achter het uniform. Dat uniform beschermt en geeft kracht, maar maakt kwetsbaar zodra het uitgaat. Deze kwetsbaarheid uitte zich in PTSS en veranderde hem: eerst in een gebroken en vervolgens in een beter mens. En misschien wel in een nóg betere marechaussee.

Renaldo Ishaak is teamleider bij de Koninklijke Marechaussee. Hij beleefde de Diamantroof, de Schipholbrand, de vliegtuigramp met Turkish Airlines en andere grote en kleine ‘incidenten’.  Incidenten die elke hulpverlener meemaakt en waarvoor hij of zij respect, waardering én begrip verdient. Elke dag.

Interesse? Koop het boek of e-book bij Uitgeverij Kompas of via de lokale boekhandel, bijvoorbeeld te vinden via deze site.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.