16 december verschijnt de nieuwe editie van de Militaire Courant

De laatste editie van de Militaire Courant van 2019 verschijnt op 16 december. In deze uitgave leest u alles over de aankomst van de F-35 op vliegbasis leeuwarden, hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de explosieven opruimingsdienst en het Defensity College, een mogelijkheid om studeren en werken bij defensie te combineren. Daarnaast spraken we generaal de Kruif over de invictus games.

De Militaire Courant informeert een breed publiek over militaire onderwerpen, waarbij bewustwording over het nut en de noodzaak van het leger centraal staan. ‘Geen vrede zonder krachtige krijgsmacht’ stelde generaal Middendorp kort voor zijn aftreden als Commandant der Strijdkrachten. Dat is ook onze visie.

In 2020 verschijnen er vier nieuwe edities, in maart, juni, september en december. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking met en/of de advertentiemogelijkheden in de Militaire Courant? Stuur dan een e-mail naar info@militairecourant.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar interessant militair nieuws. Heeft u iets relevants gezien voor de redactie? U kunt ons bereiken via redactie@militairecourant.nl.

De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie. De Militaire Courant wordt verspreidt via middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, musea, Defensie, veteranenorganisaties en boekhandels. Tevens is het mogelijk om een abonnement op de Militaire Courant te nemen.

De Militaire Courant is een uitgave van Uphill Battle Uitgevers.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram en blijf altijd op de hoogte van het laatste militaire nieuws.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.