Nieuwe workshopreeks Onbekende Helden

WIE BEN IK?
Als je als veteraan aan het nadenken gaat over deze vragen dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien, je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die je bezighouden. Op zo’n moment kan het heel zinvol zijn om jezelf als het ware “in kaart” te brengen. Een mooi instrument daarvoor is de “elementenvierhoek” (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Geen testen of vragenlijsten maar een persoonlijke zelfinschatting.

Word geen boekhouder als je eigenlijk een boswachter bent.

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?
In een workshop van vier dagen gaan wij samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Door hiermee aan de slag te gaan kun je helderder in beeld brengen waar jouw competenties liggen, en, net zo belangrijk, waar je passie in het leven ligt. Vaak wordt na het uitwerken in een oogopslag duidelijk onder welk element je valt, en bij het bespreken van de elementen wordt duidelijk van welke je nog wat kunt leren.

Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkelverlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jouzelf en weet je beter wat jij wilt. Het antwoord op wat je kunt is dan ook gemakkelijker te beantwoorden!

Data
De volgende workshop vindt plaats op de woensdagen 23 februari, 16 maart, 30 maart en 6 april 2022 bij het NL-Veteraneninstituut, Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan uiterlijk 09 februari 2022 aan bij klazina@onbekendehelden.nl.

Een reactie van een deelnemer: “Jullie hebben mij inzicht gegeven in waar ik vandaan kom, wie ik ben. Jullie hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd waardoor ik ideeën kreeg over de invulling van mijn toekomst en jullie hebben mij laten zien te denken in mogelijkheden”

Ap van Gameren, Rob van Rijn en Klazina van Houwelingen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.