Onbekende Helden organiseert workshop

Stichting Onbekende Helden organiseert een workshop verspreid over drie dagen in het Veteraneninstituut.

Wie ben IK?
Als je aan het nadenken gaat over deze vragen dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien, je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die je bezighouden. Op zo’n moment kan het heel zinvol zijn om jezelf als het ware “in kaart” te brengen. Een mooi instrument daarvoor is de “elementenvierhoek” (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Geen testen of vragenlijsten maar een persoonlijke zelfinschatting.

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?
In een workshop van drie dagen gaan Ap van Gameren en Klazina van Houwelingen van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkelverlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

De data voor 2020:
Deze training bestaat uit drie dagen en zal plaatsvinden op: 30 september en 7 en 14 oktober, van 09.30 uur tot 16.00 uur bij het Veteraneninstituut (VI) in Doorn.

Een tweede serie zal plaatsvinden op 28 oktober en 4 en 11 november.

Locatie
Het adres van het VI is Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn.

Aanmelden:
Deze workshop (inclusief koffie en thee) is gratis. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant van het VI. Maar het staat je ook vrij je eigen lunch mee te nemen. Je kunt je tot uiterlijk 21 september 2020 aanmelden bij Klazina@onbekendehelden.nl .

Stichting Onbekende Helden is partner van de Militaire Courant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.