Onbekende Helden workshopreeks: meld je aan voor 1 april!

WIE BEN IK?

Als je aan het nadenken gaat over deze vraag heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien. Je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die hieruit naar voren komen zoals: wat wil ik? En wat kan ik?

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?
In een workshop van vier dagen gaan Ap van GamerenRob van Rijn en Klazina van Houwelingen  van de Stichting Onbekende Helden samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkel verlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

Nieuwe data workshop ‘Wie ben ik?’
De volgende workshop vindt plaats op de woensdagen: 13 april, 20 april, 11 mei en 18 mei.
De groep bestaat uit maximaal 6 veteranen.

Locatie:
Het adres is: NL Veteraneninstituut, Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn.

Aanmelden:
Deze workshop (inclusief koffie en thee) is gratis. De koffie en thee staan klaar vanaf 09.45 uur. We starten om 10.00 uur en eindigen tussen 15.00 en 15.30 uur.
Tussen 12.00 uur en 13.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar in het restaurant van het NL-VI.
Je kunt je aanmelden bij: Klazina@onbekendehelden.nl, uiterlijk 1 april.

Een aantal reacties na de Workshop:
Er wordt je een spiegel voor gehouden, met alle gevoelens, emoties etc. die daarbij horen en loskomen. Je gaat situaties en gebeurtenissen weer opnieuw bekijken en ook op
een andere manier beredeneren. Ik heb hier nieuwe inzichten, advies en handvatten gekregen (mogen ontvangen) en een zeer goede en fijne begeleiding.
Zo blij dat ik deze stap heb genomen. Het zet je zeker aan het denken (voelen) en je gaat opnieuw met jezelf aan het werk. Zo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en doen.
Jullie waren/zijn er ECHT voor ons. In de cursus en ook daarbuiten (per mail/telefoon altijd bereikbaar, zeer snelle reactie terug. GEWELDIG).

Klazina, Ap en Rob hebben mij door de training “Wie ben Ik” veel nieuwe inzichten gegeven. Zo ben ik zelf in een burn-out terecht gekomen, die ik eerst zelf ontkende. In gemiddeld vier sessies helpen ze je een eind op weg naar herstel. Je leert jezelf kennen en je ziet onder de andere veteranen ook vaak herkenning. Het betrouwbare team geeft je de ruimte om jezelf te zijn, hierdoor ontstaat er vertrouwen binnen de groep en met het team. Elke keer is een terugkomdag een soort van thuiskomen. Vier trainingssessies is eigenlijk ook te weinig.

Als veteraan kan ik dit elke veteraan aanraden, dit team zit er echt voor jou. Ook voor loopbaanvragen kan dit topteam je verder helpen. Binnenkort weer een sessie waar ik alweer erg naar uitkijk.

In de Militaire Courant van september 2021 publiceerden we een artikel met de coaches.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.