Oproep: veteranenauteurs op Veteranendag

Ik benader u namens het Nationaal Comité Veteranendag voor de komende Nederlandse Veteranendag die op zaterdag 25 juni 2022 wordt georganiseerd op het Malieveld in Den Haag. De afgelopen twee edities van Veteranendag konden helaas door Covid-19 niet georganiseerd worden, maar dit jaar kunnen we elkaar weer in het echte leven ontmoeten!

Aandacht voor boeken van veteranen
De afgelopen jaren werd er tijdens Veteranendag aandacht besteed aan veteranen die een boek hebben geschreven. Dit kon op veel waardering en interesse van de bezoekers van Veteranendag rekenen. Dit jaar willen we het wat anders aanpakken dan eerdere edities. Niet alleen maar een tafel en een stoel, maar we gaan een soort huiskamer creëren waarin veteranenauteurs op een ontspannen manier in gesprek kunnen gaan met het publiek. Wij nodigen u van harte uit om hier bij aanwezig te zijn!

De Militaire Courant is verantwoordelijk voor de organisatie van alles wat met de veteranenauteurs te maken heeft op Veteranendag. In de editie van juni 2022 van de Militaire Courant zullen we aandacht besteden aan Veteranendag. Ook de veteranenauteurs die die dag aanwezig zijn, zullen vermeld worden in de Militaire Courant. Hier zijn geen kosten aan verbonden, deze publiciteit wordt u aangeboden door de organisatie van de Veteranendag. Er zullen ook nog mogelijkheden geboden worden om tegen een gereduceerd tarief extra zichtbaarheid voor uw boeken in de Militaire Courant te krijgen, maar hierover volgt op een later moment nog meer informatie.

Wilt u meer weten over de Militaire Courant? Oude edities zijn online te bekijken via www.issuu.com/militairecourant.

Nadere details van het programma op 25 juni 2022 worden nog bekend gemaakt, maar het programma start om 9 uur en eindigt om 17 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

Meld u nu aan voor Veteranendag!
Wilt u aanwezig zijn en/of heeft u interesse? Geef dan uw naam en geboortedatum door via e-mail redactie@militairecourant.nl onder vermelding van ‘Veteranendag 2022 deelname’. Graag in de mail vermelden om welk boek of boeken het gaat. Meer informatie over de boeken die u geschreven heeft is ook van harte welkom.

Aanmelden kan tot 2 mei 2022 13 uur.
Wij horen graag van u!

Namens het Nationaal Comité Veteranendag,

Met vriendelijke groet,

Jan Louwers
Uitgever Militaire Courant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.