Speciale aandacht voor militaire boeken in de Militaire Courant en Boekenkrant!

De redactie van de Militaire Courant en de Boekenkrant nodigt u, uitgever en schrijver van militaire en veteranenboeken, uit om uw titel(s) in de Militaire Courant en/of de Boekenkrant te plaatsen! We bieden nu extra korting voor veteranenboeken.

Speciale aandacht voor veteranenboeken
De Militaire Courant verschijnt 4 keer per jaar. Hierin wordt aandacht besteed aan militair nieuws voor een breed publiek. Voor militaire boeken is er in iedere editie een apart katern beschikbaar.

In de komende editie, die op 14 juni 2021 zal verschijnen, hebben we speciale aandacht voor boeken waarin veteranen centraal staan en/of die door veteranen zijn geschreven. Hierbij sluiten we graag aan bij Veteranendag 2021, die traditioneel georganiseerd wordt op de laatste zaterdag van juni, op 26 juni 2021. Normaal gesproken is het een groots evenement met een defilé in de binnenstad van Den Haag, de Ridderzaal en het Malieveld. Door covid-19 is er nu een alternatief evenement dat kleinschaliger is. Heeft u suggesties voor de redactie? Stuur dan een e-mail naar redactie@militairecourant.nl onder vermelding van ‘veteranenboek’.

In de maand juni besteden we ook nog op een andere manier aandacht aan militaire boeken: we maken een ‘Militaire Courant boekenspecial’ die we als bijlage bij de Boekenkrant in een oplage van 19.000 exemplaren gaan verspreiden. De Boekenkrant wordt op dezelfde redactie gemaakt. Deze special is gevuld met interviews en recensies waarbij militaire boeken centraal staan. Zie hieronder een overzicht van de mogelijkheden om te adverteren.

Militaire Courant en Boekenkrant-special: verlaagde advertentietarieven voor veteranenboeken
In de Militaire Courant is het mogelijk om te adverteren. In verband met Veteranendag 2021 hebben we nu een speciaal aanbod met verlaagde tarieven. De advertenties worden door de redactie van de Militaire Courant opgemaakt volgens een vast stramien. Zie onderaan de nieuwsbrief een voorbeeld.

– 1/4 pagina advertentie voor €100,-, voor veteranen geldt een verlaagd tarief van €75,-

– 1/2 pagina boekfragment voor €150,-

Online adverteren
Online adverteren is mogelijk met een MPU voor €50,- per maand, formaat 300b x 250h pixels op de websites www.militairecourant.nl en www.boekenkrant.com.

Deadline
Houdt rekening met de volgende data voor aanlevering 01 juni 13.00 uur voor de Boekenkrant en 08 juni 13.00 uur voor de Militaire Courant.


Interesse? Stuur ons een bericht op productie@militairecourant.nl!

Met vriendelijke groet,
namens de Militaire Courant en de Boekenkrant,

Mireille Bregman, redacteur
Jan Louwers, uitgever

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.