Stem op NIMH-podcast Oorlog op de Flank

Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) heeft het afgelopen jaar een podcast gemaakt ter gelegenheid van het herdenkingsjaar ‘Nederland 75 jaar vrij’. De laatste aflevering van Oorlog op de Flank, ‘De epiloog van de bevrijding’ staat nu online.
De reeks afleveringen vertelt per maand het militaire verhaal van het bevrijdingsjaar. We horen over de offers die zijn gebracht, over de geleden verliezen en gewonnen slagen. Met uiteindelijk de overwinning voor de geallieerden en de bevrijding van Nederland!

Hieronder vind je de trailer van de laatste aflevering:

Verteller: David Lucieer; Research: Marco Middelwijk; Projectleider NIMH: Lianne van den Doel; Tekstschrijver: Christ Klep; Productie en editing: Anne Janssens van Dag en Nacht Media; Audiovormgeving: Studio Kloaq

Podcast Awards
Dan nu ander leuk nieuws: Oorlog op de Flank kan worden genomineerd voor de Dutch Podcast Awards!
T/m 18 september kan iedereen zijn/haar favoriete podcast nomineren voor de longlist. Op podcastawards.nl/nomineren kun je ‘Oorlog op de Flank’ invullen in de categorie Verhalend.

Op woensdag 23 september begint de shortlistfase. Als het zover komt dat Oorlog op de Flank op de shortlist gestemd kan worden, verschijnt op deze website uiteraard weer een bericht.

Eén gedachte over “Stem op NIMH-podcast Oorlog op de Flank

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.