uitnodiging veteranenauteurs op Veteranendag 24 juni 2023

Namens het Nationaal Comité Veteranendag nodigt de Militaire Courant alle veteranen uit die een of meerdere boeken hebben geschreven voor de komende Nederlandse Veteranendag. Dit wordt op zaterdag 24 juni 2023 georganiseerd op het Malieveld in Den Haag. De afgelopen editie van Veteranendag werd groots gevierd na 2 jaar afwezigheid door Covid-19. Ook dit jaar willen we veteranenauteurs weer de mogelijkheid geven om hun ervaringen en boeken met het publiek te delen.

De afgelopen jaren werd er tijdens Veteranendag aandacht besteed aan veteranen die een boek hebben geschreven. Dit kon op veel waardering en interesse van de bezoekers van Veteranendag rekenen. Ook krijgen veteranenauteurs dit jaar ook weer de mogelijkheid om zich op een podium te presenteren.

Meer weten over de Nationale Veteranendag op 24 juni in Den Haag? Kijk dan op www.veteranendag.nl

De Militaire Courant is verantwoordelijk voor de organisatie van alles wat met de veteranenauteurs te maken heeft op Veteranendag. In de editie van juni 2023 van de Militaire Courant zullen we aandacht besteden aan Veteranendag. Ook de veteranenauteurs die die dag aanwezig zijn, zullen vermeld worden in de Militaire Courant.

Wilt u meer weten over de Militaire Courant? Kijk dan op www.militairecourant.nl. Oude edities zijn online te bekijken via www.issuu.com/militairecourant

Nadere details van het programma op 24 juni 2023 worden nog bekend gemaakt, maar het programma start om 9 uur en eindigt om 17 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

Meld u nu aan voor Veteranendag!

Wilt u aanwezig zijn en/of heeft u interesse? Geef dan uw naam en geboortedatum door via e-mail redactie@militairecourant.nl onder vermelding van ‘Veteranendag 2023 deelname’. Graag in de mail vermelden om welk boek of boeken het gaat. Meer informatie over de boeken die u geschreven heeft is ook van harte welkom. Begin juni volgt dan meer informatie over het programma tijdens Veteranendag 2023.

Wij horen graag van u!

Namens het Nationaal Comité Veteranendag,

Jan Louwers

uitgever Militaire Courant

De Militaire Courant is mede mogelijk gemaakt door Noventas Verzekeringen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.