Vacatures Uphill Battle uitgevers

Kom jij ons team versterken? De Militaire Courant is een uitgave van Uphill Battle uitgevers. Onze zuster-uitgaven zijn de Boekenkrant en Gezonder Leven Kan!, die door hetzelfde kernteam worden gemaakt. Bij Uphill Battle uitgevers geloven we in de kracht van het team. Ieder individu is uniek en bijzonder. Dat maakt ons samen sterk. Doe je mee? Laat van je horen! Kijk voor meer informatie op www.uhb.nl

Redacteur Gezonder Leven Kan!
We vertellen verhalen over verschillende onderwerpen. We luisteren graag naar jou als je kunt helpen om die verhalen goed te over te brengen. Aan wie het horen wil of voor wie de boodschap bedoeld is. Je hebt een passie voor taal en bent breed geïnteresseerd. Cultuur, gezondheid, sport, voeding en veiligheid zijn hierbij de hoofdthema’s. Wat ook helpt is dat je goed kunt organiseren, dat is naar onze overtuiging ook iets wat nodig is om te kunnen slagen als redacteur. Interesse, stuur dan een bericht naar info@uhb.nl onder vermelding van ‘vacature redacteur’.

Accountmanager
Het onderhouden van het contact met onze klanten, die snapt dat verkoop een vak is. Breed geïnteresseerd, brede algemene ontwikkeling, slim, een aanpakker. Kan alleen optreden, gelooft in het team. Een ambassadeur voor Uphill Battle met een intrinsieke motivatie om het verschil te maken. Interesse, stuur dan een bericht naar info@uhb.nl onder vermelding van ‘vacature accountmanager’.

Marketingmedewerker
We doen veel goed bij Uphill Battle. En dat mag iedereen weten. Wil jij ons hierbij helpen? Alle elementen van de marketingmix beheers jij, of hebben je interesse. Online en offline. Je bent een generalist die zich graag in details vastbijt. Denken en doen. Goed kunnen organiseren. Interesse, stuur dan een bericht naar info@uhb.nl onder vermelding van ‘vacature marketingmedewerker’.

DTP’er – vormgever
Ons werk wordt zichtbaar in print en online. En daar ga jij een belangrijke rol in spelen. We zoeken een getalenteerde DTP’er die zich verder wil ontwikkelen. De ambitie om door te ontwikkelen tot vormgever, maar eerst het vak echt goed leren, meters maken. Het opmaken van papieren uitgaven, tijdschriften, boeken, het komt allemaal aan bod. En ook onze websites, nieuwsbrieven en social media vragen aandacht. Een ervaren vormgever doet het voor en geeft jou de ruimte. En je bent onderdeel van een bevlogen team waarbij altijd gezocht wordt naar de ideale mix van beeld en tekst. Interesse, stuur dan een bericht naar info@uhb.nl onder vermelding van ‘vacature DTP’.

Vragen?
Stuur dan een bericht aan redactie@militairecourant.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.