Veteranenscheurkalender: klein in formaat, groots cadeau

Zoek je nog een origineel cadeau voor de decembermaand? Kijk dan eens naar de Veteranenscheurkalender 2021: deze staat vol weetjes uit de veteranenwereld en de militaire organisatie in het algemeen. Leuk voor zowel de doorgewinterde militair die missies heeft gedraaid als voor de ‘spijkerbroek’ die zomaar geïnteresseerd is in de militaire geschiedenis, heden en toekomst!

Op elke dag vind je foto’s, feiten, anekdotes en vragen over missies, organisaties en mensen vanuit alle krijgsmachtdelen. Op onderstaande foto’s een indruk:

De Veteranenscheurkalender is te koop via de webwinkel van Uitgeverij Kompas, maar ook via de boekhandel.
Met een veteranenpas krijg je 10% korting op de verkoopprijs van € 17,95. Een deel van de opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen goed veteranendoel.

Ambassadeurs van de veteranenscheurkalender zijn Eus Sandel, Edwin de Wolf, Maaike Hoogewoning en Soraya van Weereld. Eus Sandel is oprichter Stichting Veteranen Amsterdam. Edwin de Wolf is nauw betrokken bij de Invictus Games. Maaike Hoogewoning is auteur en operatieassistent bij Defensie. Soraya van Weereld is het gezicht van de Veteranenshop.nl en de leading lady achter veteranentenue.nl.

Meer info: https://www.uitgeverijkompas.nl/veteranenscheurkalender/

De Veteranenscheurkalender is mede mogelijk gemaakt door Noventas, partner van de Militaire Courant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.