Volgende week verschijnt de nieuwe Militaire Courant!

Op 21 september verschijnt de nieuwe editie van de Militaire Courant! Met daarin onder andere het verslag van een bezoek aan de Koninklijke Marechaussee; een geniedoorbraaktank (Kodiak); een interview met een politicus en uiteraard diverse boekrecensies. Voor ieder wat wils.

Abonnement
De Militaire Courant is gratis verkrijgbaar in meerdere musea. Zie voor een overzicht deze pagina. De krant thuis ontvangen? Dat kan! Neem een abonnement voor maar €16,- voor 4 edities. Veteranen betalen €12,-. Via deze link meld je je eenvoudig aan.

Beeld: Koninklijke Marechaussee

Uitnodiging tot samenwerking met redactie Militaire Courant 
We willen de Militaire Courant maken in samenwerking met uitgevers, stichtingen en andere partijen. Steeds meer personen weten ons te vinden! Dus als je interessante informatie hebt voor de redactie, stuur dan aub je informatie naar redactie@militairecourant.nl. Onze redacteuren bespreken graag de mogelijkheden van inhoudelijke samenwerking.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met productie@militairecourant.nl of bellen met +31302231718.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.