Week 19 nieuwsoverzicht – Defensie staat online stil bij slachtoffers

HEEFT U HET NIEUWS VAN DE AFGELOPEN WEEK GEMIST? DE MILITAIRE COURANT HEEFT DE HIGHLIGHTS VAN WEEK 18 VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.
maandag 4 mei

Defensie staat online stil bij slachtoffers
Zoals elk jaar op 4 mei is de krijgsmacht ook maandag aanwezig bij tal van herdenkingen. Vanwege de coronamaatregelen met minder militairen en vooral online zichtbaar voor het publiek. Defensie livestreamde bijvoorbeeld een speciaal programma waarin de slachtoffers worden herdacht.
Lees verder >>

dinsdag 5 mei

Defensie eert zorgpersoneel op Bevrijdingsdag met gebak
Defensie heeft op Bevrijdingsdag met militaire voertuigen gebak gebracht naar 35 zorginstellingen in Nederland. Op initiatief van de landmacht werd het zorgpersoneel op deze manier bedankt voor hun inzet in de strijd tegen het coronavirus.
Lees verder >>

woensdag 6 mei

Bezoek Fort Kijkduin vanuit je woonkamer via een gratis online escape game
Fort Kijkduin en Escape Room Egmond zijn gesloten dus brengen ze het fort en de escape room naar de mensen thuis! Door middel van de 3D-fotografie van Marco van Ammers kun je daadwerkelijk rondlopen in het fort, maar dan vanuit je woonkamer. De escape game ‘Bevrijd de directeur van Fort Kijkduin’ is sinds 27 april gratis te spelen.
Speel het spel >>

donderdag 7 mei

Defensie publiceert jaarverslag integriteit 2019
Integriteit en sociale veiligheid staan hoog in het vaandel bij Defensie. De krijgsmacht werkt dan ook hard aan een veilige werkomgeving en een integere organisatie. De stappen die Defensie in 2019 daarvoor ondernam, staan in het Jaarverslag Integriteit Defensie 2019.
Lees verder >>

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.