Winactie: maak kans op het boek ‘1945’

Ontvangt u nog niet de nieuwsbrief van de Militaire Courant? Meld u dan nu aan! Een keer per maand houden we u op de hoogte van het laatste militaire nieuws.

Winactie
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans op een van de drie exemplaren van Ian Buruma’s boek 1945. Bent u al geabonneerd op de nieuwsbrief, dan maakt u automatisch ook kans om te winnen.

Informatie over boek
In het boek 1945 onderzoekt Buruma wat er precies gebeurde vlak na de meest verwoestende oorlog in de geschiedenis. Hoe richtte de wereld zich uit op de puinhopen? Wat deden overheid en bevolking om honger te bestrijden, misdadigers te straffen en vluchtelingen een thuis te geven? In een mozaïek van persoonlijke verhalen, brieven, dagboeken en films geeft Ian Buruma een onthutsend beeld van de onmiddellijke nasleep van de oorlog in Europa, Amerika, Azië en de Sovjet-Unie.

‘Goed geschreven, goede research, vol met onbekende feiten en vlijmscherpe politieke analyse.’ – THE NEW YORK REVIEW OF BOOKS

‘Een opmerkelijk boek, niet omdat het onbekend terrein beslaat, maar door de combinatie van grootsheid en bescheidenheid.’ – THE WALL STREET JOURNAL

‘Een caleidoscopisch, origineel en ook verrassend actueel boek.’ – BAS HEIJNE, NRC

De winnaars krijgen donderdag 19 december een persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.